Scan / adviesgesprek sociale veiligheid voor NAPK-leden

De komende weken heeft de Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten weer een aantal plekken te vergeven voor organisaties die een scan / adviesgesprek willen met betrekking tot sociale veiligheid in hun organisatie. We hebben hiervoor Adriënne Hubert van het bureau Hubert Consult gevraagd.

Drs. Adriënne Hubert is als organisatiepsycholoog gespecialiseerd in het verbeteren van de bedrijfscultuur en het voorkomen en tegengaan van ongewenste omgangsvormen. Haar bureau adviseert organisaties bij het opstellen van beleid en het implementeren van sociale veiligheid en verzorgt daarnaast trainingen voor vertrouwenspersonen en leden van klachtencommissies en leidinggevenden.

Tijdens een (videobel)gesprek van ca. 1,5 uur zal Adriënne Hubert inventariseren welke stappen er binnen de organisatie al zijn gezet en wat je kunt doen om de veiligheid in jouw organisatie te verbeteren. Ook is er ruimte om vragen te stellen. 

We vragen hiervoor een kleine eigen bijdrage van € 50,-. Goed om te weten is dat het gesprek zowel waardevol is voor organisaties die graag aan de slag willen met sociale veiligheid maar niet goed weten waar te beginnen, maar ook voor organisaties die al stappen hebben gezet en op zoek zijn naar concrete verbeterpunten.

Om in aanmerking te komen, stuur je een e-mail naar Maaike van Steenis (projectcoördinator Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten) via info@socialeveiligheidpodiumkunsten.nl Geef daarin kort aan wat jouw belangrijkste vraag is op het gebied van sociale veiligheid in jouw organisatie. Het aantal adviesgesprekken is beperkt, dus hoe eerder je reageert, hoe groter de kans dat je gebruik kunt maken van dit aanbod.

Heb je vragen? Mail dan eveneens naar Maaike via info@socialeveiligheidpodiumkunsten.nl